Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor + smokey eyes tutorial

Machiajul ne evidențiază frumusețea naturală a fiecărui chip și maschează micile imprefectiuni. Machiajul ochilor are rolul de a face privirea mai intensă și mai expresivă, așa că citește în continuare pentru a afla ce nuanțe să folosești pentru a-ți pune în evidență culoarea ochilor.

Ochii verzi

Culorile de bază în machiajul ochilor verzi sunt tonurile de maro (cu predilecție ciocolatiul), de mov (purpuriu și prună), roz, gri închis până la negru cărbune.

Ochii albaștri

Dacă ochii tăi sunt albaștri, folosește cu încredere nuanțe de, albastru închis, maro, pământiu, lavandă și indigo, piersică. Rozurile reci, mate și sidefate, argintiul și auriul (în combinație cu un degrade de albastru, de exemplu) sunt culori care evidențiază irisul tău.

Ochii căprui/ negri:

Rare culorile nepotrivite pentru aceste nuanțe de ochi. Cele mai potrivite culori pentru ochii tăi sunt movurile (purpuriu, lavandă, indigo), tonurile de maro (de la bej până la ciocolatiu), așa numitul gri de albastru și nuanțele închise de albastru, auriul și piersica (care se poate regăsi și în blush). Metalicul este de asemenea o alegere inspirată pentru ochii căprui, (bronzul sau rozul metalic, chiar și marourile sau albastrul metalizat).

Sursa:

http://www.divahair.ro/frumusete/make_up/invata_sa_te_machiezi_in_functie_de_culoarea_ochilor

 Acum că ai aflat ce culori ți se potrivesc, urmărește tutorialul de mai jos și învăța cum să realizezi un machiaj de tip smokey eyes:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s