Animal print vs aztec print

Azi aș vrea să vă prezint două print-uri foarte drăguțe și, de altfel, foarte la modă.

Animal print-ul este în tendințe deja de ceva timp și sunt sigură că multe dintre voi îl îndrăgiți. Puteți opta pentru un imprimeu stil leopard, tigru sau zebră, dar țineți minte că animal print destul de îndrăzneț, așa că nu îl folosi în exces!. Fie că alegeți să purtați un astfel de model la o petrecere sau doar la o ieșire în oraș, veți găsi cu siguranță un articol care să vi se potrivească, precum un tricou, o pereche de pantaloni/colanți, pantofi sau accesorii.Cum se poartă animal print-ul? În primul rând, în cantități mici! Le puteți combină cu haine uni, în culori precum negru, crem, alb sau maro-ciocolată.

Aztec print: Aztecii celebrau natura și viața imprimA¢ndu-și veșmintele cu desene ce simbolizau animale,elemente ale naturii sau elemente grafice inspirate de munți, obiecte sau chiar case.Prințul aztec este foarte A®ncărcat, complex și colorat, așadar este destinat femeilor  îndrăzneţe, pasionate de modăƒ, care știu sムpoarte cu atitudine asemenea itemuri. Puteți purta asfel de haine în combinație cu nuanțele regăƒsite în imprimeu.

Surse:  http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/mania-animal-print-revine-tinute-stilate-rateuri-vestimentare-divelor-23641.html

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/stilul-aztec-perfect-femeile-indraznete-13743.html

În continuare voi pune niște poze cu cele două imprimeuri, rămâne să îl alegeți pe cel care vă place cel mai mult!

 animalprint

aztec

Lasă un comentariu